Oferta biciclete

Tue, 06/03/2008 - 15:55 -- admin

La inceput a fost...bicicleta.

Asa a inceput colaborarea dintre Vaclav Klement si Vaclav Laurin in toamna anului 1895, cu reparatia si asamblarea de biciclete Slavia, intr-un atelier inchiriat din Mlada Boleslav, un mic orasel din Europa Centrala. In scurt timp, productia si vanzarile au crescut atat de mult, incat cei 2 prieteni au decis, in 1898, sa-si construiasca prima fabrica de motociclete. Au trecut apoi la constructia de vehicule de mici dimensiuni cu prima prezentare oficiala a automobilelor L & K in aprilie 1906 la Salonul de la Praga. In timpul Primului Razboi Mondial productia s-a extins la camioane, autobuze si ambulante militare precum si la productia de motoare pentru avioane si pluguri agricole, desi punctul forte consta in automobilele de lux destinate clientilor instariti. Transferul companiei L&K catre cel mai mare concern industrial din Cehoslovacia, Skoda, a avut loc abia in 1925, sub presiunea si greutatile generate de razboi.

Din 1900 si pana in prezent, cursele au reprezentat o importanta forma de promovare a acestor vehicule, culminand azi cu sponsorizarea celebrului campionat de ciclism, Tour de France.

Bicicleta Strafighter Atala - Oferta Brady Trade

Descopera si tu pasiunea pentru sport si biciclete! Descarca lista de pret in format pdf aici.

Pentru comenzi, poti suna la 021-316.72.72 sau ne poti scrie mail pe adresa piese@bradytrade.ro

Pentru ca Brady este prietenul masinii tale.


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă