Descopera oferta SKODA Superb

 Oferta ŠKODA Superb BUSINESS

 

ŠKODA Superb îmbină designul unic cu funcționalitatea. Descoperă plăcerea de a călători confortabil într-o mașina plină de eleganță, perfectă pentru viața profesională, dar si pentru cea de familie.

 

CONECTIVITATE

Luați mereu cu dumneavostră universul on-line. ŠKODA CONNECT vă oferă informatii utile precum date despre călătorii, informatii din trafic, date meteo. La bordul modelului Superb puteți comunica, puteți lucra sau chiar vă puteți relaxa utilizând sistemele de infotainment. 

CONFORT

ŠKODA Superb ofera numeroase dotări inteligente pentru un confort absolut indiferent de drumul pe care il veți parcurge.

SIGURANȚĂ

Soluțiile de siguranță ale ŠKODA Superb vă ajută atât să controlați mai usor mașina cât și sa evitati situațiile neprevăzute. Sitemele de siguranță intervin în situații ce pot fi periculoase, acolo unde șoferul nu poate acționa în mod direct. 

 Descoperă oferta ŠKODA Superb începând de la 18.500 Euro (fara TVA).

*ŠKODA Superb Ambition, 2.0 TDI, 150 CP

**Oferta este valabila doar pentru persoane juridice. 

 

Suna acum la 021-318.76.50 sau scrie-ne pe vanzari@bradytrade.ro..

 

Model Skoda

Va rugam introduceti datele de contact:

Image CAPTCHA

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă