Oferta accesorii toamna - iarna Skoda 2017-2018

Oferta de accesorii toamna -iarna 2017-2018 pentru SKODA ta!

Consulta NOUL catalog de accesorii pentru sezonul de toamna-iarna de la Skoda pentru a beneficia de cele mai bune preturi.

Brady este prietenul masinii tale si iti recoamnda cele mai bune oferte pentru accesoriile utile de care masina ta are nevoie. 

Pentru a vedea oferta completa de accesorii descarca AICI! catalogul cu oferte speciale service Skoda pentru sezonul toamna - iarna 2017- 2018. 

Detalii la telefon 021-316.72.72 sau pe mail piese@bradytrade.ro

Va rugam introduceti datele de contact:

Image CAPTCHA

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.