Programul Rabla 2017

Vouchere Rabla Skoda
 

  • Vrei sa scapi de formalitatile din programul Rabla 2017?
  • Vrei sa eviti birocratia cu documentele necesare procedurii de casare a masinilor?
  • Vrei sa ocolesti drumurile la centrele de distrugere masini vechi?

Solutia este la Brady.
 
Dealerul Skoda din Cartierul Militari iti ofera suport si consultanta in gasirea tichetelor valorice care te pot ajuta sa beneficiezi de cele mai bune oferte la achizitia unui autoturism Skoda nou.
 
Suna acum la 021-318.76.50 sau scrie-ne pe vanzari@bradytrade.ro si rezerva-ti o Skoda de la Brady prin programul Rabla 2017 .

Model Skoda

Va rugam introduceti datele de contact:

Image CAPTCHA

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.