Skoda Octavia SMART

 Oferta ŠKODA OCTAVIA SMART

 

Capteaza toate privirile admirative cu ŠKODA Octavia, o masina atractiva si totodata practică! 

CONECTIVITATE

ŠKODA CONNECT vă oferă informatii utile precum date despre călătorii, informatii din trafic, date meteo. La bordul modelului SKODA Octavia puteți comunica, puteți lucra sau chiar vă puteți relaxa utilizând sistemele de infotainment. 

CONFORT

ŠKODA OCTAVIA ofera numeroase dotări inteligente pentru un confort absolut indiferent de drumul pe care il veți parcurge. Octavia este o mașina potrivită atat pentru business cât si pentru deplasările in concediu impreună cu familia ta.

SIGURANȚĂ

Soluțiile de siguranță ale ŠKODA Octavia vă ajută atât să controlați mai usor mașina cât și sa evitati situațiile neprevăzute. Sitemele de siguranță intervin în situații ce pot fi periculoase, acolo unde șoferul nu poate acționa în mod direct. 

 Descoperă oferta ŠKODA Octavia începând de la 16.133 Euro (cu TVA inclus).

*ŠKODA Octavia SMART, 1.0 TSI, 115 CP

 Suna acum la 021-318.76.50 sau scrie-ne pe vanzari@bradytrade.ro..

 

Model Skoda

Va rugam introduceti datele de contact:

Image CAPTCHA

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă