Ziua Familiei la SKODA

Vă invităm cu drag să participați cu mic, cu mare, pe 12 mai 2018, la Ziua Familiei la ŠKODA!

Pentru că pe 15 mai este Ziua Internațională a Familiei, la ŠKODA ne-am hotărât să o sărbătorim împreună cu familia noastră extinsă. Cu voi, familiile care aduceți bucurie și căldură în toate modelele ŠKODA. Cu jocuri și cu multe surprize pentru mici și pentru mari, așa cum este mereu în Familia ŠKODA! Așadar, va așteptăm la ora 10:00 în showroom-ul Škoda Brady. Tot aici vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii. 

 

Suna acum la 021-318.76.50 sau scrie-ne pe vanzari@bradytrade.ro.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă